Volgend jaar zal het Erasmus+ project CIRCLET aan de VUB van start gaan met een diverse groep waar we bij UNIVER.CITY heel blij mee zijn. De volgende 10 VUB-docenten hebben hun deelname aan de Online Professional Development Module of de lokale én internationale Learning Circle bevestigd:

CPD module

dr. Dorien Brosens
prof. dr. Nikolay Dentchev
prof. dr. Sarah Dury

Learning Circle

dr. Bieke Abelshausen
Julie Bertone
prof. dr. Julie Deconinck
dr. Fred Mednick
dr. Pieter Meurs
prof. dr. Hubert Rahier
dr. Hebe Schaillée
prof. dr. An-Sofie Vanhouche

Naast een vijftal bekende UNIVER.CITY-gezichten die hun CERL-expertise willen verdiepen hebben evenveel nieuwe deelnemers die meer willen inzetten op maatschappijbetrokken onderwijs en onderzoek zich aangemeld. De verschillende faculteiten worden goed vertegenwoordigd, met deelnemers uit de Psychologie & Educatiewetenschappen, Sociale Wetenschappen & Solvay Business School, Recht en Criminologie, Letteren en Wijsbegeerte, Wetenschappen en Bio-ingenieurswetenschappen en Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen.

We kijken er naar uit om samen met hen in academiejaar 2020-2021 CERL aan de VUB verder uit te bouwen!