We lieten jullie al weten dat de 9e Living Knowledge-conferentie, die voor eind juni was gepland, wegens COVID-19 moest worden afgelast.

Maar niet getreurd, want de organisatie laat haar 20ste verjaardag niet zomaar voorbijgaan!

Daarom vindt op vrijdag 26 juni, van 14 tot 17 uur, een webinar plaats met een indrukwekkende lijst van internationale sprekers. Rajesh Tandon (PRIA Participatory Research in Asia, Delhi, India), Beth Tryon (Mid-West Knowledge Mobilization Network/University of Wisconsin-Maddison, USA), Florence Piron (Francophone Network of Science Shops/Université Laval, Canada) en María Jesús Pinazo (InSPIRES project/IS Global, Spain) zullen de uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt, adresseren.

Er zal ook ruimte zijn voor dialoog en interactie onder collega’s, in kleinere groepen, om de ervaring van een conferentie zo dicht mogelijk te benaderen.

Ten slotte staan Henk Mulder en Norbert Steinhaus stil bij de 20ste verjaardag van het Living Knowledge-netwerk en presenteren ze enkele inzichten in het verleden en de toekomst van deze internationale verbinding tussen wetenschapswinkels. 

Heb je interesse? De registratie en de deelname zijn volledig gratis. Meer informatie en toegang tot het aanmeldingsformulier vind je HIER.