Op 10 september 2020 vindt de derde Vlaamse studiedag rond service-learning plaats in Antwerpen (indien mogelijk in het kader van maatregelen i.v.m. COVID-19) !

Op die studiedag wordt service-learning binnen het hoger onderwijs uitgelicht. Daarnaast wordt service-learning ook betrokken op het secundair onderwijs. De focus ligt op zeer diverse thema’s: van implementatie en ondersteuning van service-learning tot de voorstelling van onderzoeksresultaten en good practices. Aan de hand van een keynote lezing, workshops, plenaire sessies en rondetafelgesprekken wilt de organisatie de uitwisseling van good practices, beleidsvisies en onderzoeksresultaten faciliteren en stimuleren. De studiedag staat open voor iedereen met ervaring in of interesse voor service-learning binnen het hoger onderwijs. Leerkrachten en beleidsmakers binnen het secundair onderwijs zijn eveneens van harte uitgenodigd!

Docenten, leerkrachten, beleidsmakers, onderzoekers en onderwijsexperts kunnen tot 25 mei 2020 een voorstel voor een presentatie of workshop op de conferentie indienen. Het aanvaardingsbericht volgt dan op 15 juni.

DIEN HIER JE VOORSTEL IN

Het aanmeldingsformulier vind je onderaan de pagina.

Surf voor meer informatie naar https://ucsia.org/home/themalijnen/community-service-learning/evenementen/vlaamse-service-learning-bijeenkomst/ Veel succes!