Op 22 april verscheen op de website University World News een mooi artikel gewijd aan het TEFCE-project, dat loopt binnen Erasmus+. TEFCE wil vanuit het European Higher Education Area (EHEA) een kader bieden zodat Europese universiteiten op een overkoepelend, internationaal niveau ondersteuning vinden voor hun projecten rond community engagement. Dit niet alleen voor het opzetten van community engaged initiatieven binnen een universiteit, maar ook voor het monitoren en evalueren ervan.

Bezoek zeker de website van TEFCE voor meer informatie over dit project!

Daarnaast kun je voor een helder overzicht terecht op de website van het tweede Europese congres over Service Learning, dat in september 2019 plaatsvond in Antwerpen (lees hier onze blog). Prof. Bojana Culum (Universiteit van Rijeka, Kroatië) lichtte toen als special guest het TEFCE-project toe voor een publiek van aandachtige luisteraars. De begeleidende powerpointpresentatie vind je hier terug.