NL

Binnenkort begint UNIVER.CITY aan haar tweede projectjaar! Dit academiejaar worden er aan de VUB weer een heel aantal interessante initiatieven gelanceerd die zijn opgebouwd vanuit de CERL-pedagogiek. Een overzicht van de projecten en hun verantwoordelijken vind je hier.

Op dinsdag 1 oktober komen alle CERL-enthousiastelingen samen voor de eerste van vier inspiratiesessies. Een voormiddag lang gaan we in gesprek en wisselen de deelnemers ideeën en ervaringen uit onder begeleiding van het UNIVER.CITY-team. Daarna is het tijd voor bagels.

Heb jij ook interesse om in te stappen in het UNIVER.CITY-traject of wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, stuur dan een mailtje naar info.cerl@vub.be

EN

UNIVER.CITY will soon start its second project year! This academic year, the VUB will again see the launch of a number of interesting initiatives based on the CERL pedagogy. An overview of the projects and their project managers can be found here.

On Tuesday, October 1, all CERL enthusiasts will come together for the first of four inspiration sessions. From 10 a.m. to 1 p.m. we will engage in discussions and exchange ideas and experiences under the guidance of the UNIVER.CITY team. Afterwards, there will be bagels!

If you are interested in joining the UNIVER.CITY trajectory, or would like to stay informed about our activities, please send an e-mail to info.cerl@vub.be